opc_loader
Aanbiedingen juli

Click hier voor de actuele aanbiedingen in de maand juli

Deze aanbiedingen gelden tot en met 31-07-2024

Tze Tji Chun 100 gram

Artikelnr: 100

100 gram Tze Tji Chun groene thee, vacuüm verpakt, 2 pakjes van 50 gram.
Met één filterbodem van deze thee kunt u 6x opschenken! Bij een gemiddeld gebruik van 3 theebekers van 250 ml per dag doet u met een pakje ongeveer 5 weken (dit is omgerekend € 5,00 per maand).

13,50
Voorraad
Voorraad:
  412  items

Tze Tji Chun groene thee, vacuüm verpakt per 50 gram. U kunt deze thee heel gemakkelijk zetten met onze theebekers met filter. U heeft maar één filterbodem thee per dag nodig. Plaats de filter in de theebeker. Bedek de bodem van de filter met thee. Laat de thee 1 minuut trekken. Plaats de filter op de onderzetter (omgekeerde deksel) en geniet van uw thee. U kunt dezelfde theebladeren daarna nog 5 keer gebruiken en op die wijze 6 theebekers van 250 ml maken (steeds opnieuw water opgieten). De kwaliteit van de thee is zo goed dat u de filter (met daarin de theeblaadjes), mits gekoeld in de koelkast, de volgende dag ook nog kunt gebruiken (weer opnieuw kokend water opgieten). U neemt steeds een trektijd van slechts 1 minuut.

U kunt de thee ook los in de theepot doen. Doe 1 of 2 theelepeltjes in de theepot, afhankelijk van de grootte van de theepot. Giet kokend water op en laat de thee 1 minuut trekken. Met twee theelepeltjes van onze thee maakt u 1 en 1/2 liter thee.

Tze Tji Chun Chinese groene thee wordt in Taiwan verbouwd op een hoogte van ca. 600 tot 800 meter. Van deze thee worden alleen de twee jongste topblaadjes met de hand geplukt. De thee wordt slechts licht gefermenteerd, waardoor alle belangrijke grondstoffen in de thee bewaard blijven. Deze thee heeft, zonder gearomatiseerd te zijn, de zoete geur van Jasmijnbloemen. U mag deze thee zetten met kokend water en de trektijd bedraagt, afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur, slechts 1 minuut. Deze bijzonder fijne kwaliteit thee kunt u de hele dag drinken. Bij een gebruik van 3 theebekers van 250 ml per dag doen onze klanten gemiddeld 5 weken met een verpakking van 50 gram. Op die zelfde wijze doen onze klanten gemiddeld 3 1/2 maand met een pak van 150 gram en 7 maanden met een pak van 300 gram. U kunt de thee eenvoudig 2 jaar bewaren in een voorraadbus die goed afsluit.

Tze Tji Chun 100 gram heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Tze Tji Chun 100 gram