opc_loader
Aanbiedingen juli

Click hier voor de actuele aanbiedingen in de maand juli

Deze aanbiedingen gelden tot en met 31-07-2024

"Theezetten met een theepot."

Theezetten met een theepot of een theepotje kan natuurlijk ook. 

Doe 1 eetlepel theebolletjes in een theepotje en giet daar net zoveel kokend water op als u van plan bent te gaan drinken. Schenk de gezette thee helemaal uit. U kunt dan de theeblaadjes gewoon (droog) in het theepotje laten zitten voor hergebruik, want ook als u de thee met een theepotje zet kunt u de theeblaadjes meerdere keren gebruiken. Geen water in het theepotje met de theebladeren laten staan.

U kunt beter geen theezeefjes of thee-eieren gebruiken. In dat geval zouden de theeblaadjes, die enorm uitzetten, niet tot hun recht komen. En als u dan toch met een thee-ei thee wilt zetten, neem dan een groot formaat zodat de blaadjes ruimte hebben om zich te ontwikkelen.

Thee meenemen naar uw werk: giet de thee na het zetten in een thermosfles. Overigens is de thee ook koud prima te drinken en u kunt er natuurlijk ook ijsthee mee maken. 

Andere toepassingen met groene thee…

Groene thee puur drinken is voor de gezondheid het beste, maar wilt u desondanks graag een smaakje toevoegen dan kan dat met bijvoorbeeld een schijfje citroen, komkommer, mint etc. U kunt er natuurlijk ook gezonde ijsthee mee maken (zonder E-nummers, zonder conserveringsmiddelen, zonder toevoegingen).