opc_loader
Aanbiedingen april

Click hier voor de actuele aanbiedingen in de maand maart

Deze aanbiedingen gelden tot en met 30-04-2024

Fijn dat u onze groene thee wilt bestellen!

Omdat u voor de eerste keer thee bij ons bestelt kunt u gebruik maken van de couponcode RP97FH waarmee u thee kunt bestellen met een eenmalige korting van 5%.  Let op: deze code is “hoofdlettergevoelig”. Noteer deze couponcode alvast, dan heeft u die bij het bestellen bij de hand. 

 

  1. Winkel gezellig in onze webshop; klik hier voor onze interessante “maandaanbiedingen
  2. Plaats de door u gewenste artikelen in het winkelmandje, kies uw gewenste betaalmethode  en vul bij het afrekenen de bovenvermelde couponcode in. De korting die wij u aanbieden wordt meteen in uw voordeel verrekend. Uw bestelling wordt dezelfde dag nog verzonden en kunt u genieten van onze voortreffelijke kwaliteit groene thee.

 

Als u op onze homepage een account heeft aangemaakt ontvangt u iedere maand van ons een nieuwsbrief met onze actuele maandaanbiedingen. 

 

Zo zet u gemakkelijk thee!

Handig voor het zetten van groene thee zijn onze theebekers met filter (in onze webshop heeft u keuze uit zo'n 16 verschillende dessins). 

Plaats de filter in de theebeker. Bedek de bodem van de filter met een maatlepeltje thee. Vul de theebeker met kokend water. Laat de thee de eerste keer 2 minuten trekken. Plaats de filter op de onderzetter (omgekeerde deksel) en geniet van uw thee. U kunt dezelfde theebladeren daarna nog 5 keer gebruiken met steeds 1 minuut trektijd en op die wijze 6 theebekers van 250 ml maken. Steeds opnieuw de filter terugplaatsen en water opgieten. U heeft maar één filterbodem thee per dag nodig!

Geniet van onze thee!